CERERE DE EXPRIMARE A INTERESULUI

CERERE DE EXPRIMARE A INTERESULUI

343
DISTRIBUIȚI

CERERE DE EXPRIMARE A INTERESULUI

(SERVICII DE CONSULTANȚĂ – SELECTAREA COMPANIILOR)

11 August 2017

REPUBLICA MOLDOVA

Proiectul Agricultura Competitivă în Moldova (MACP)

Denumirea sarcinii: Servicii de logistică și organizare evenimente pentru participarea proiectului MAC-P la expoziția “Farmer 2017”

Nr. referință. (conform Planului de achiziții): MACP/AF-2/CS/SQ-2.5-1

Guvernul Republicii Moldova, în mod specific Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, împreună cu Banca Mondială, au demarat la sfârșitul anului 2012 implementarea Proiectului “Agricultura Competitivă în Moldova ” (MAC-P).

MAC-P este un proiect foarte ambițios, care își propune să aducă schimbare la nivelul siguranței alimentelor, oferind totodată asistență tehnică și stimulente financiare pentru sporirea competitivității în sectorul horticol și de prelucrare a mierii/laptelui și gestionarea durabilă a terenurilor în Moldova. Proiectul vizează o gamă largă de actori privați, publici și asociativi din sectorul agricol și cel de mediu.

Obiectivul general al acestei sarcini este de a oferi servicii organizatorice, logistice și promoționale pentru participarea MAC-P la expoziția specializată “Farmer 2017”.

Unitatea Consolidată pentru Implementarea și Monitorizarea Proiectelor în domeniul Agriculturii, finanțate de Banca Mondială, în numele Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, invită firmele de consultanță eligibile (“Consultanți”) să își exprime interesul pentru furnizarea serviciilor. Consultanții interesați vor prezenta informații care să demonstreze că dispun de calificările necesare și experiența relevantă pentru a efectua serviciile. Cerințele minime de calificare sunt:

  • ONG sau companie înregistrată
  • Cel puțin 5 ani de experiență în organizarea expozițiilor și altor servicii similare
  • Experiență în colaborare cu instituțiile mass-media (presa scrisă/TV)
  • Capacități tehnice de organizare a evenimentelor
  • Disponibilitatea personalului cu experiență în organizarea participării la expoziții
  • Personal cheie cu cunoștințe de limbă română și rusă

Atragem atenția Consultanților interesați la para. 1.9 al din Ghidul Băncii Mondiale: „Selectarea şi angajarea consultanţilor în cadrul împrumuturilor BIRD şi creditelor şi granturilor AID, efectuate de către Împrumutaţii Băncii Mondiale”, din ianuarie 2011 („Ghidul privind serviciile de consultanță“), care stabilește Politica Băncii Mondiale cu privire la conflictul de interese. Metoda de selecție ce va fi utilizată pentru contractarea acestor servicii de consultanță este „Selecție pe baza calificării consultanților” (CQS) prevăzută de Ghidul privind serviciile de consultant.

Mai multe informații pot fi solicitate la adresa indicată mai jos în intervalul de timp 09-00 – 17-00.

Expresiile de interes vor fi transmise în scris la adresa de mai jos (personal, prin poștă, fax sau e-mail) până la 25 august 2017.

Unitatea Consolidată pentru Implementarea și Monitorizarea Proiectelor în domeniul agriculturii, finanțate de Banca Mondială (UCIMPA)

Attn: Veaceslav Shokin, Specialist Superior Achiziții,

Cornel Bordeianu, Specialist Achiziții

Str. Constantin Tanase 9, bir. 512,

Chisinau,  MD-2005,  Republica  Moldova

Tel: +373-22-222479 / 22-222465

Fax: +373-22-244469

E-mail: vshokin@capmu.md și cbordeianu@capmu.md.