Beneficiarii MAC-P la cea mai importantă expoziție din industria alimentară din România,...

Beneficiarii MAC-P la cea mai importantă expoziție din industria alimentară din România, “Indagra Food”

50
DISTRIBUIȚI
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

5 grupuri de producători, beneficiare ale Proiectului MAC-P, alături de alte 9 companii din Republica Moldova, își vor expune producția în cadrul Expoziției Internaționale ”Indagra Food”, ce se desfășoară la București, România, în perioada 31 octombrie-4 noiembrie anul curent. Companiile participante sunt producătoare de mere, prune și struguri de masă, fructe și legume procesate, fructe și legume congelate.

Ca rezultat al participării la “Indagra Food”, producătorii își propun să fortifice relațiile cu actualii parteneri și să identifice noi cumpărători.

“Indagra Food” este cea mai importantă expoziție din industria alimentară, organizată peste Prut, deja de 9 ani. Anul acesta, evenimentul are loc la Centrul Expozițional “Romexpo”, într-un spațiu expozițional nou, cu o suprafață de 11.904 metri pătrați, inaugurat în toamna anului trecut.

Ediția 2017 “Indagra Food” a adunat împreună peste 260 de expozanți din 18 țări.

Participarea producătorilor moldoveni la eveniment este facilitată de  “Moldova Fruct” cu suportul financiar asigurat de Proiectul Agricultura Competitivă în Moldova (MAC-P), finanțat de Banca Mondială.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.