Invitație pentru prezentarea ofertelor

Invitație pentru prezentarea ofertelor

189
DISTRIBUIȚI
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Invitație pentru prezentarea ofertelor
05 iulie 2019
Republica Moldova
Proiectul Agricultura Competitivă
Credit Nr.: 5858-MD

Denumirea Contractului: Construcția Punctului de Inspecţie la Frontiera Sculeni
Nr. de referință (în conformitate cu Planul de Procurări): MACP/AF-2/CW/NCB-1.9
1. Republica Moldova a primit un împrumut din partea Băncii Mondiale pentru costul Proiectului Agricultura Competitivă și intenționează să aplice o parte din mijloacele acestui împrumut pentru plățile efectuate în temeiul Contractului (Contractelor) pentru Construcția Punctului de Inspecţie la Frontiera Sculeni.
2. Unitatea Consolidată pentru Implementarea și Monitorizarea Proiectelor în domeniul Agriculturii, finanțate de Banca Mondială (UCIMPA) în numele Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului al Republicii Moldova adresează o invitație de prezentare a ofertelor sigilate din partea ofertanților eligibili pentru Construcția Punctului de Inspecţie la Frontiera Sculeni.
3. Licitația va fi organizată în temeiul procedurilor de Licitație Națională Competitivă specificate în Ghidul Băncii Mondiale Achiziţii de Bunuri, Lucrări și Servicii Non – Consultanță în cadrul Împrumuturilor BIRD şi Creditelor și Granturilor IDA de către Împrumutații Băncii Mondiale, ediția ianuarie 2011, revizuită Iulie 2014 și este deschisă pentru toți ofertanții eligibili conform definiției din Ghid. De asemenea, vă rugăm să studiați prevederile aliniatelor 1.6 și 1.7 privind politica Băncii Mondiale cu privire la conflictul de interese.
4. Ofertanţii eligibili interesaţi pot să obţină mai multe informaţii de la UCIMPA la adresa indicată la p.8 și să studieze documentația de licitaţie între orele 09-00 și 17-00.
5. Un set complet a Documentelor de licitație poate fi descărcat accesând următoarele link-uri: Vol. I și Vol. II. Ofertanţii trebuie să se înregistreze pentru a participa la Licitaţie prin expedierea unei cereri pe adresele de e-mail indicate mai jos. În vederea înregistrării şi respectiv descărcării a documentelor de licitaţie se va efectua o plată nerambursabilă în sumă de 200 (două sute) lei. Înregistrarea este necesară pentru expedierea întrebărilor de clarificare, a amendamentelor la documentele de licitație după caz şi recepţionarea automată a tuturor răspunsurilor aferente. Ca alternativă, un set de documente de licitaţie pe suport de hârtie va putea fi achiziţionat de către ofertanţii interesaţi de la adresa de mai jos şi în urma plăţii unei sume nerambursabile de 400 (patru sute) lei. Plata va fi efectuată prin transfer bancar în contul în lei al UCIMPA după cum urmează:
UNIT. CONS. IMPLEMENT. PROIE
Cod fiscal: 19941019
Plătitor: MF – TR Chișinău – Bugetul de stat
Cod bancar: TREZMD2X
IBAN: MD23TRPIAA145150A15466AG
Setul de documente va putea fi ridicat la adresa indicată mai jos.
6. Ofertele vor fi expediate la adresa de mai jos până la data de 9 august 2019, ora 11.00 inclusiv. Procedura de ofertare electronică nu este permisă. Ofertele care ajung cu întârziere vor fi respinse. Ofertele vor fi deschise public în prezenţa reprezentanţilor ofertanţilor la adresa de mai jos pe data de 9 august 2019, ora 11.00.
7. Toate ofertele vor fi însoţite de o Garanţie pentru Ofertă în valoare de 250.000 (două sute cincizeci mii) lei.
8. Adresa la care se face referinţă mai sus este:
Unitatea Consolidată pentru Implementarea și Monitorizarea Proiectelor în domeniul Agriculturii, finanțate de Banca Mondială, str. Constantin Tănase 9, etaj 5, bir. 512, MD-2005, Chișinău, Republica Moldova
Tel: (+ 37322) 222-479; 222-467; Fax: (+ 37322) 244-469
e-mail: vshokin@capmu.md și cbordeianu@capmu.md

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.