Proiectul MACP distins în cadrul Galei Premiilor AIPA-2017

Proiectul MACP distins în cadrul Galei Premiilor AIPA-2017

609
SHARE

Proiectul Agricultura Competitivă a obținut premiul ”Proiectul anului – finanțat de partenerii de dezvoltare” în cadrul ediției de debut a Galei Premiilor AIPA 2017. Organizatorii evenimentului au remarcat contribuția considerabilă a proiectului la dezvoltarea agriculturii performante și competitive în Republica Moldova prin susținerea consolidării eforturilor producătorilor agricoli.

Totodată, au fost distinse cu premii două dintre grupurile de producători, formate cu suportul proiectului  MACP. Este vorba de CÎ „Fruitmol Group” din s. Sireți, r. Strășeni, câștigător al premiului “Cel mai de succes grup de producători agricoli  și ”CÎ „Fructbioimpex”, s. Costești, r. Ialoveni distins pentru “Cea mai performantă investiție în dezvoltarea infrastructurii post-recoltare și procesare”.

Evenimentul a fost organizat de către Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA) sub patronajul Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare (MAIA) în colaborare cu partenerii de dezvoltare din domeniul agriculturii și a întrunit peste 200 de producători agricoli, reprezentanți ai instituțiilor publice cu atribuții în sectorul agricol, invitați din toate asociațiile de profil, reprezentanți ai companiilor și mediului de afaceri care vin în sprijinul agricultorilor.