(Română) CERERE DE EXPRIMARE A INTERESULUI

(Română) CERERE DE EXPRIMARE A INTERESULUI

215
SHARE

Sorry, this entry is only available in Română. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

CERERE DE EXPRIMARE A INTERESULUI

Selectarea unei companii locale specialitate în domeniul tehnologiilor informaţionale

Republica Moldova

Proiectul Agricultura Competitivă (Finanţare adiţională)  – MAC-P

Credit nr. 5858-MD

Sarcină: Elaborarea sistemului informaţional al modulul electronic de înregistrare a dosarelor de subvenționare On-line (MEIDS On-line)

Nr. referinţă(conform planului de achiziţii): MACP/AF-2/CS/LCS-2.14

Guvernul Republicii Moldova prin intermediului Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM), de comun cu Banca Mondială, au lansat la sfârșitul anului 2012 „Proiectul Agricultura Competitivă în Moldova” (MAC-P). MADRM a solicitat suport financiar din partea Proiectului Agricultura Competitivă în Moldova (MAC-P) privind finanţarea pentru elaborarea sistemului informaţional al modulul electronic de înregistrare a dosarelor de subvenționare on-line pentru Agenția de Intervenții și Plăți pentru Agricultură (AIPA).

AIPA este unul dintre beneficiarii MAC-P şi care are obligaţiunea să prevină neregulile și să ia măsurile corespunzătoare în cazul în care acestea apar în procesul de management al acordării subvențiilor în agricultură. În acest scop, este necesar de elaborat un Sistem Integrat de Administrare și Control pentru a se asigura că plățile sunt efectuate în mod corect, neregulile sunt prevenite, dezvăluite prin controale, urmăriri și sumele plătite în mod necuvenit sunt recuperate.

Modulul MEIDS On-line ca parte componentă a SIA ESBS AIPA va realiza un segment important în gestionarea operativă a procesului de subvenționare pe anumite măsuri, cu posibilitatea de depunere On-line a cererii de subvenţionare de către agricultori prin intermediul acestui modul, care va avea ca efect optimizarea procesului de recepţionare şi prelucrare a cererilor efectuate de Agenția de Intervenții și Plăți pentru Agricultură în aplicarea Politicii Agricole a Republicii Moldova.

Obiectivul acestei sarcini este de a elabora sistemul informaţional al modulul electronic de înregistrare a dosarelor de subvenționare On-line (MEIDS On-line).

Unitatea de Implementare și Monitorizare a Proiectelor în domeniul agriculturii, finanțate de Banca Mondială, în numele Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, invită companiile de consultanță eligibile (“Consultanți”) să își exprime interesul pentru furnizarea Serviciilor. Consultanții interesați trebuie să prezinte informații care să demonstreze că dispun de calificările necesare și experiența relevantă pentru a efectua Serviciile. Cerințele minime de calificare sunt:

  • Companii IT cu o experiență în dezvoltarea soluțiilor informatice complexe de minim 5 ani;
  • Personal calificat cu următoarele funcţii/poziţii:
  • Manager de Proiect;
  • Analist de Business;
  • Arhitect de sistem;
  • Dezvoltator;
  • Inginer asigurare calitate;

În acest sens, se atrage atenția Consultanților interesați asupra punctului 1.9 din Ghidul Băncii Mondiale: Selecția și Angajarea Consultanților în cadrul împrumuturilor BIRD și Creditelor & Granturilor ADI de către Împrumutații Băncii Mondiale, ediția ianuarie 2011, revizuit iulie 2014 (“Selection  and  Employment  of  Consultants  under IBRD Loans and IDA Credits & Grants by  World  Bank  Borrowers), care descrie politica Băncii privind conflictul de interese. Consultantul urmează a fi selectat în baza metodei celui mai scăzut cost (Least-Cost Selection – LCS), descrisă în Ghidul privind Consultanții.

Informații suplimentare pot fi obținute la adresa de mai jos în intervalul orelor de program cuprins între 09-00 și 17-00.

Expresiile de interes (exprimarea intenţiei de participare, profilul, experiența companiei şi CV-urile personalului propus) vor fi expediate la adresa indicată mai jos (personal sau prin e-mail) până la 13 mai 2019, ora 11:00.

Unitatea Consolidată pentru Implementarea și Monitorizarea Proiectelor în domeniul agriculturii, finanțate de Banca Mondială (UCIMPA)

În atenţia: Veaceslav Șochin, Specialist superior în achiziții,

Cornel Bordeianu, Specialist în achiziții

str. Constantin Tănase 9, bir. 512,

Chișinău,  MD-2005,  Republica  Moldova

Tel: +373-22-222479 / 22-222465

Fax: +373-22-244469

E-mail: vshokin@capmu.md și cbordeianu@capmu.md.